Edo

Over Edo

Dagdag, ik ben Edo uit Alkmaar. Woon daar maar daar zeker niet getogen. Een rasechte Brabander van afkomst. Ik weet dan dus wel hoe ik een feestje kan bouwen. Een ik laat die Hollanders hier dan graag zien hoe dat moet! Maar soms moet ik daar wat in schikken want ik woon hier nu eenmaal. Waarom vraag je je nu dan vast af? Nou voor mijn werk. En dat doe ik met liefde, dus ach ik neem dat dan maar voor lief. Ik ga dus zeker nog wel eens per jaar terug naar mijn oude stad het Lampengat, ja je raad het al. Eindhoven voor carnaval. Een vrouw die niet van carnaval houdt hoef ik dan dus ook echt niet! En tzja, als je het niet gewend bent maar je staat ervoor open dan leer ik je graag hoe je echt feesten moet!
Mijn leeftijd verraad me misschien, maar tot 5 uur 's nachts aa het bier doe ik niet meer. Maar achja, jong van geest is jong van lijf niet?



Leeftijd: 51     Haar kleur: Zwart     Haar type: Kort     Provincie: NL: Noord-Holland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Edo?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact